Ny arbeidsflate i Office 365 for Sandefjord Kommune

Julia Frydenlund Fink

“Målet vårt er at det skal være ENKELT å være ansatt i Sandefjord kommune – i hvert fall når det kommer til all bruk av digitale verktøy”, sier Sondre Andersen, IKT-sjef Sandefjord kommune.

Ny digital arbeidsflate

Denne tanken var utgangspunktet til prosjektet “Ny Arbeidsflate” som skal lanseres for de ansatte i Sandefjord kommune i august. Prosjektet går ut på å få brukerne over i skyen ved å implementere Office 365. Neste fase var å opprette en intern plattform der alle programmer og systemer ville være samlet på ett sted med én pålogging.

Det resulterte blant annet i at Valo ble valgt som ny intranettløsning. Valo er en ferdig pakketert intranett- og samhandlingsplattform som er basert på SharePoint i Office 365. Dapt har implementert løsningen og er stolte av å være med på den spennende reisen Sandefjord kommune har startet på. IKT-Norge står overfor en stor utfordring når det kommer til digitalisering og vi ser Sandefjord kommune som en av pionerene av implementering av skybaserte løsninger. Som leverandør har vi stor tro på strategien de har valgt og gleder oss til å se andre kommuner følge i samme fotspor.

Vil du vite mer, ta kontakt med prosjektleder Lars Andrup-Næss på 908 24 948 eller lars@dapt.no

Et skritt nærmere, send oss litt info så hører du fra oss snart