Bravo Solutions bytter navn til Dapt

Lars Andrup-Næss

Bravo Solutions er et ungt og dynamisk selskap med fokus på å levere gode IT-tjenester som våre kunder opplever som «imponerende enkelt». Dette gjør vi ved å levere kundetilpassede standardløsninger og support til en fast pris per måned. Bravo Solutions er spesialister innenfor Microsoft sine skybaserte produkter, med hovedfokus på Office 365-familien og er gullpartner hos Microsoft.

Bravo Solutions er i tillegg premiumpartner og Partner of the Year hos Valo. Valo er en av verdens største produsenter av intranettløsninger basert på SharePoint. Denne løsningen har Bravo Solutions levert til flere kommuner og større bedrifter, både nasjonalt og internasjonalt.

Bravo Solutions har opplevd en vekst på over 200% hvert år siden oppstarten i 2016, og i oktober åpner vi kontor i London. I den forbindelse har selskapet behov for å endre navn for å fortsette veksten med en profil som fungerer i flere land. Bravo Solutions endrer derfor navn til Dapt.

Dapt er for oss et lekent og lett ord samtidig som det skal lyde seriøst, stødig og teknisk. Det fungerer godt internasjonalt og kan brukes som et eget sleng-ord eller verb, som vi ønsker skal bidra til å skape en sterk identitet og forhåpentligvis økt tilhørighet blant ansatte og kunder.

Det handler om å være løsningsorientert og å tilpasse seg nye forhold, men også om å tilpasse og dra nytte av nye løsninger for å dekke kundens reelle behov. Et nytt verktøy, en ny programvare, ny teknologi er kun nyttig hvis det faktisk fungerer for deg. Dette er kjerneverdien i Dapt.

Navnendringen vil ikke ha noe praktisk betydning for våre kunder og vi ønsker eksisterende og nye kunder velkommen i Dapt-familien.

Lars Andrup-Næss
Daglig leder

Se våre tjenester eller ta kontakt med oss for en hyggelig prat og uforpliktende demo.

Et skritt nærmere, send oss litt info så hører du fra oss snart