Valo Intranet + SharePoint = Sant

Julia Frydenlund Fink

Har din organisasjon bestemt seg for at det er på tide å investere i et nytt sosialt intranett? Tenker dere kanskje også at SharePoint kan være riktig plattform for dere? Er dere usikre på om dere skal velge et overbygg eller gå for SharePoint out of the box?

Alle Valo produkter er bygget direkte på SharePoint Online, noe som gir deg det beste fra Microsoft i tillegg til innovasjon fra Valo. Valo vil gjøre din Office 365 satsing komplett ved at du fortsatt får de siste Microsoft 365 oppdateringene og at du kan dra nytte av all OOTB funksjonalitet og web-parter i ditt intranett.

Nedenfor finner du mine seks favoritt funksjoner som sier noe om hvorfor du skal velge Valo Intranet sammen med SharePoint OOTB i stedet for å bruke SharePoint Modern alene.

  1. Navigasjon. Med Valo kan du enkelt sikkerhetstrimme megamenyen og det finnes ingen begrensinger til hvor mange linker du kan legge opp. Med Breadcrumbs vil brukerne alltid ha kontroll på hvor de befinner seg i menyen, noe som er viktig for et godt intranett. Få mer ut av navigasjonen med Valo Intranet.
  2. Opprette innhold. Det skal være enkelt å opprette innhold i et intranett. Med Valo Toolbox slipper redaktører blant annet å rote seg inn i administratorens verden. Verktøy boksen gjør det mulig å opprette innhold som nyheter, hendelser, sider, maler, varslinger, undersøkelser og mye mer med få tastetrykk på en brukervennlig måte. Redaktører kan enkelt opprette innhold på hele intranettet (hvor sidene automatisk er sikkerhetstrimmet)
  3. Opprette maler. Valo gir deg mulighet til å opprette ulike maler for nyheter og sider, du kan ha alle maler tilgjengelig for alle typer innhold eller du kan filtrere på type innhold. All branding og webparter er i likhet med SharePoint OOTB lagret i malen.
  4. Sosiale medier. Valo Intranett gir deg ikke kun tilgang til Twitter, Office 365 video, YouTube og Stream som SharePoint online. Her vil du enkelt kunne legge inn Twitter, Facebook, Instragram,
    Pinterest, SlideShare, Youtube, Vimeo, Office 365 Video, Stream og RSS-feeder på hvilken som helst side på ditt intranett.
  5. Tilpassede sider i navigasjon. My Tools/Mine Verktøy/Snarveier – kjært barn har mange navn. Denne funksjonen gir brukere mulighet til å lagre sine egne favoritt linker direkte i navigasjonen som kun er synlig for dem. Dette fører til at den enkelte ansatt ønsker å gå inn for å finne absolutt alt han, hun eller hen trenger i løpet av en dag.
  6. Tidsbruk og pris. Det er ingen hemmelighet at det fort kan bli kostbart og omfattende å bygge et eget intranett i SharePoint. Valo har bygget en ferdig løsning (som kan tilpasses) som fjerner utfordringer knyttet til design, brukervennlighet og funksjonalitet.

Dette er kun mine seks favoritter og det finnes utallige flere eksempler på hvordan Valo aktivt jobber for å lage merverdi for deg og dine brukere.

Ønsker dere å vite mer om Valo Intranet og hvorfor en bør vurdere et overbygg? Dapt er den eneste Valo Premium Partneren i Norden – vi viser dere gjerne hvordan dette fungerer i praksis. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker en uforpliktende demo!

Et skritt nærmere, send oss litt info så hører du fra oss snart