Om Dapt | dapt.

En verden der mennesker lykkes med digitalisering

I Dapt jobber vi målrettet for å sette mennesker i stand til å jobbe smartere. Det er dette vi gjør - det er det vi er gode til!

Vi ønsker at våre kunder skal oppleve sine IT løsninger som et bidrag til hverdagen og ikke et nødvendig onde. Vi har som mål at våre kunder alltid har de løsningene som gjør deres IT hverdag mest mulig sømløst og problemfritt. Dette gjør vi ved å ha en tett dialog med våre kunder slik at vi kjenner de og forstår hvilke utfordringer de møter i sin IT hverdag og komme med forslag på forbedringer, samt sørge for at de får den riktig supporten på løsningene når de er implementert.

 

Kundeopplevelse 

Våre medarbeidere har over 20 års erfaring fra IT bransjen, og er opptatt av å dele denne erfaringen med våre kunder, så de kan jobbe mest mulig effektiv og få en bekymringsløs IT hverdag. Det være seg om det er en større bedrift som ønsker bistand med en ny samhandlingsløsning eller mindre selskap som ønsker løsninger og support som bare virker og som ikke ønsker å ha kompetanse selv.

Kompetanse

Dapt er et konsulentselskap som hjelper bedrifter med å velge og implementere skybaserte samhandlingsverktøy. Vår kjernekompetanse er Office 365, SharePoint, Teams og organisatorisk implementering. Dapt er blant annet 3x gullpartner hos Microsoft og Premium partner hos Valo intranet.

    Hvorfor gjøre ting komplisert når vi kan hjelpe dere med å gjøre det forståelig og enkelt.

    Book en demo
    Kontakt oss på telefon 24 07 67 60