DocsNode | dapt.

DocsNode

Få kontroll på malene dine i Office

Hva er DocsNode?

DocsNode er en tilleggstjeneste som gjør at hele bedriften enkelt kan benytte samme maler og templater. På denne måten sikrer man at bedriften presentasjoner og annen visuell kommunikasjon blir lik og strømlinjeformet.

Templates

Med DocsNode Maler så kan du finne og bruke alle dine virksomhetsmaler enkelt i fra dine Microsoft Office applikasjoner slik som Word, Excel og PowerPoint.

Det er også mulig å filtrere visningen basert på skreddersydde filtre slik at du finner riktig maler til deg.

Malene kan organiseres i mapper, som også kan rettighetsstyres slik at brukerne ser kun det de skal. I tillegg så er det mulig å velge din «standard» mappe som vil gjøre at programmet alltid starter i den valgte mappen.

Med DocsNode maler så vil du alltid ha siste versjon av din virksomhet sine maler.

Tekstsnutter

Med våre tekstsnutter så kan man opprette sentralt styre tekstsnutter som kan være setninger, avsnitt, som er ferdigskrevet, slik at når man skal sitte å opprette dokumenter så kan man enkelt å greit bare sette inn ferdig definert tekst, som gjør at innholdsproduksjon går veldig mye raskere.

Ved å markere teksten i Word så kan man også enkelt opprette nye tekstsnutter som man kan bruke ved en senere anledning.

Bilder

Ikke nok med bare tekstsnutter, men med DocsNode så kan du også sette inn forhåndsgodkjente bilder fra din virksomhet, som f.eks offisielle logoer inn i dokumentene dine fra et sentralt bilde register. Så du trenger ikke lengre tvile på om du har riktig logo lengre når din virksomhet benytter seg av DocsNode.

DocsNode For PowerPoint

 

Maler

Med DocsNode Maler så kan du finne og bruke alle dine virksomhetsmaler enkelt i fra dine Microsoft Office applikasjoner slik som Word, Excel og PowerPoint

Det er også mulig å filtrere visningen basert på skreddersydde filtre slik at du finner riktig maler til deg.
Malene kan organiseres i mapper, som også kan rettighetsstyres slik at brukerne ser kun det de skal. I tillegg så er det mulig å velge din «standard» mappe som vil gjøre at programmet alltid starter i den valgte mappen. (Kommer snart til PowerPoint)

Med DocsNode maler så vil du alltid ha siste versjon av din virksomhet sine maler.

Bilder

Vår PowerPoint Addin har akuratt samme funksjon som Word i forhold til bilder, slik at du vil enkelt finne alle virksomhetsgodkjente bilder i fra PowerPoint, slik at når du skal bygge en presentasjon så er du sikker på at du bruker bilder som er godkjent fra din virksomhet.

Lysbilder

I PowerPoint så er det også gjennom vår klient løsning mulig å sette inn lysbilder i Presentasjonen din, slik at her er det mulig å opprette et sentralt lysbilde register, hvor alle lysbildene ligger, og andre ansatte kan gjenbruke disse lysbildene etterpå og bygge opp en presentasjon på kun få minutter, som gjenbruker de beste lysbildene som selskapet har utarbeidet og tilgjengeliggjort for hele organisasjonen.

    Ta kontakt for en uforpliktende demo av DocsNode

    Book en demo
    Kontakt oss på telefon 24 07 67 60