Microsoft 365 | dapt.

Microsoft 365

Inteliligente skytjenester og sikkerhet i verdensklasse

Samhandling

Microsoft 365 hjelper teamet ditt å gjøre mer, uansett hvor arbeidet tar deg.

Sikkerhet i skyen

Beskytt selskapet ditt mot eksterne trusler og lekkasjer med innebygde personverns- og overholdelsesverktøy.

Brukervennlig

Enkel konfigurasjon og administrasjon gir deg tiden tilbake.

Microsoft 365

Med Microsoft 365 kommer du raskt i gang til en fast lav pris per måned – og brukerne har tilgang til alle skytjenester uansett hvor de er via PC, mobil eller nettbrett.

Microsoft 365 er abonnementsplaner som inkluderer tilgang til Office-programmer og andre produktivitetstjenester, som e-post i Exchange Online for bedrifter og lagring av data i OneDrive for Business og SharePoint. Men Office 365 er så mye mer enn e-post i skyen, Microsoft 365 er en samling av mange applikasjoner som gjør det mulig å dekke de fleste behovene en bedrift har.

Microsoft 365 er Office slik du allerede kjenner det, med verktøy for å gjøre samarbeid enklere, slik at du kan få gjort mer – når som helst, hvor som helst.

Microsoft 365 Business Basic

Passer best for bedrifter  som trenger enkle eksterne løsninger med Microsoft Teams, sikker skylagring og Office Online. Skrivebordsversjoner ikke inkludert.

kr 40,60

pr.mnd

Kjøp nå

Microsoft 365 Business Standard

Passer best for bedrifter som trenger fullstendige verktøy for fjernarbeid og samarbeid, inkludert Microsoft Teams, sikker skylagring, e-post i bedriftsklassen og Premium versjoner av Office-programmer på alle enheter.

kr 101,40

pr.mnd

Kjøp nå

Microsoft 365 Business Premium

Passer best for bedrifter som trenger sikre løsninger for fjernarbeid med alt inkludert i Business Standard, samt avansert beskyttelse mot internett-trusler, og enhetsstyring.

kr 162,30

pr.mnd

Kjøp nå

    Kontakt oss i dag for en uforpliktende demo på Microsoft 365

    Book en demo
    Kontakt oss på telefon 24 07 67 60