Microsoft PowerPlatform | dapt.

Microsoft PowerPlatform

Microsoft PowerPlatform er en app-utviklingsplattform som gjør det mulig å få forretningskompetansen om til tilpassede applikasjoner. Med PowerPlatform kan ditt team lage tilpassede apper raskt og enkelt, uten å skrive en eneste kodelinje.

Kraftig utviklingsplattform

PowerPlatform har et intuitivt designgrensesnitt som veileder deg under hele prosessen, fra start til slutt, med å lage appen for ditt team eller virksomhet. Appen du lager kan integreres med data du enten allerede har, eller så kan du bruke Microsoft sitt innebygde plattform. Du kan bygge apper for nettet og mobilen og dra full nytte av enhetens funksjoner. I tillegg kan du dele apper med teamet ditt og tilpasse dem raskt etter hvert som bedriften utvikler seg.

PowerPlatform er gratis med en av Office 365 Enterprise, Business Essentials eller Premium lisens. Ellers er det mulig å kjøpe lisens pr. bruker og en utviklerlisens.

Ikke la teknologien stoppe deg

Det er flere måter å utvikle PowerApps på. Du kan enten starte ved å velge fra en predefinert liste, eller gå til PowerApps.com og starte med en mal, eller fra bunnen av med en tom PowerApp. Når PowerAppen er lagret, kan du dele den og distribuere til individuelle brukere eller brukergrupper, samt sende en e-post om at appen er tilgjengelig.

Det eneste brukeren skal gjøre er å laste ned PowerApps-applikasjonen til mobilen eller nettbrettet. Produktet er tilgjengelig for både Android- og Apple-enheter. Når brukeren kobler seg til sin Office 365-konto, vil den nye PowerApp være klar for nedlasting.

    Ta kontakt med oss for mer informasjon om PowerPlatform

    Book en demo
    Kontakt oss på telefon 24 07 67 60