Microsoft Teams | dapt.

Microsoft Teams

Microsoft Teams er ikke bare huben for samhandling i Office 365, men gir deg også mulighet for å få nesten hele Office 365 opplevelsen i en applikasjon.

Hva er Microsoft Teams?

Microsoft Teams er ikke bare huben for samhandling i Office 365, men gir deg også mulighet for å få nesten hele Office 365 opplevelsen i en applikasjon. Dagens arbeidsplass er digital og er i stor grad drevet av samhandling på tvers av organisasjoner og mellom bedrifter. Teams er et effektivt system for videokonferanser, samhandling og kommunikasjon, som hjelper teamet ditt med å holde seg organisert og ha samtaler – alt på ett sted.

Hvorfor bruke Microsoft Teams?

 • Teams gir deg muligheten til å skreddersy din gruppe for deres behov.
 • Hold alle i organisasjonen oppdatert på en enkel og effektiv måte
 • Du kan enkelt samhandle med eksterne samarbeidspartnere
 • Jobb samtidig i samme dokument
 • Del filer, applikasjoner eller skrivebord via samtaler
 • Arranger videomøter
 • Planlegg videomøter
 • Kjør undervisning/opplæring og ta opp økten slik at den kan brukes igjen.
 • Fest viktige filer, applikasjoner og områder slik at de er lett tilgjengelig for alle i teamet
 
 

Kanaler

Hvert Team kan bestå av en eller flere kanaler. Bruk kanaler aktivt for å gjøre det lettere for brukerne å følge med på sitt område, samt finne filer og informasjonen de trenger. Kanaler kan være private slik at noe informasjon kan bare vises til noen medlemmer i Teamet.
 

Kommuniser

Chat eller ha samtaler fra hvor som helst når som helst med mennesker i og utenfor organisasjonen. I tillegg til morsomheter som GIF-er, klistremerker og emojier i gruppechatter eller èn til èn-meldinger.
 

Applikasjoner

Dra nytte av de fleste Office 365 applikasjonene som for eksempel OneNote, Planner, Word og Excel direkte fra Teams. I tillegg kan du integrere en rekke andre applikasjoner fra eksterne leverandører som for eksempel Trello, Jira og GitHub.
 

Filer

Med Microsoft Teams slipper du den desperate letningen etter filer. I Teams kan du samhandle i sanntid, få tilgang til, dele og redigere alt fra Word-dokumenter, PowerPoint- og Excel-filer.
 

Videomøter

Hold møter med team på 2 eller 10 000 personer. Teams gir deg muligheten til å holde telefon-, video-, og nettkonferanser med deltakere i og utenfor organisasjonen. Med Teams online, desktop-applikasjon eller mobil app kan du gå fra gruppechat til videokonferanse med kun ett klikk. Alle kan møtes på ett sted uansett hvor mange steder de befinner seg på. Med funksjoner som uskarp bakgrunn kan til og med møter på hjemmekontoret gå som en drøm.

Slik kan din bedrift lykkes med Teams

Bravo Solutions har god erfaring med å hjelpe alt fra små SMB bedrifter, store organisasjoner og Kommuner med å komme i gang med Teams. Ønsker du å vite mer om hva du bør gjøre for å komme i gang? Kanskje dere ønsker kursing for ansatte som er litt usikre på bruken? Eller hvordan dere skal sette opp systemet? Vi har god erfaring med hvordan du og din organisasjon kan lykkes med å etablere Teams som samhandlingsplattform.

  Ta kontakt med oss for en uforpliktende demo av Microsoft Teams

  Book en demo
  Kontakt oss på telefon 24 07 67 60