Sikkerhet og IT - Azure | dapt.

Sikkerhet

Azure Active Directory behandler identiteter og tilganger på tvers av lokal AD og i nettskyen, med single sign-on.

I dagens digitale verden forventes det at man er produktive og mobil. Man skal kunne jobbe med bedriftsdata fra flere enheter, applikasjoner, og fra hvilket som helst sted. For å holde brukere, enheter og data trygg mens man oppfyller disse forventningene, trenger man nyskapende og sofistikert identitetsdrevet sikkerhet som tilbyr dyp trussel beskyttelse, gjenkjenning og respons. Microsoft Enterprise Mobility + Security leverer en helhetlig, identitetsdrevet tilnærming til mobilitet og sikkerhet i denne nye epoken.

Unik intelligens støttet av enorme datasett og maskinlæring i skyen hjelper deg med å være godt dekket for et uheldig angrep. Og med dyp synlighet, omfattende kontroller og avansert gjenkjenning og respons, tilbyr Microsoft Enterprise Mobilty + Security et komplett sett med intelligente løsninger for å imøtekomme sikkerhetsutfordringene i vår digitale verden som til enhver tid er i utvikling.

Microsoft Enterprise Mobility + Security:

Identitet og tilgang styring: Azure Active Directory behandler identiteter og tilganger på tvers av lokal AD og i nettskyen, med single sign-on. Det er mulighet for fler-faktor indentifisering, betinget tilgang og selvbetjening av tilbakestilling av passord.

Applikasjon og enhets sikkerhet: Microsoft System Center Configuration Manager og Microsoft Intune, er skybaserte tjenester hvor man kan administrere og beskytte applikasjoner og data på hvilken som helst enhet med MDM og MAM. Om man skulle være uheldig og miste enheten, kan bedriftsdata fjernslettes gitt at enheten har nettilgang.

Informasjonssikkerhet: Microsoft Azure Information Protection bidrar til å sikre filer og e-poster, på alle enheter. Den gir mulighet for å merke, kryptere, og klassifisere meldinger og dokumenter, som videre kan spores og ønskelig tilbakekalle rettigheter.

Adferds drevet sikkerhet: Advanced Threat Analytics og Azure Advanced Threat Protection bidrar til å identifisere mistenkelig aktivitet og avanserte trusler i sanntid. De lærer seg brukerens atferd og flagger mistenkelig aktivitet ved et angrep.

 

    Ta kontakt med oss hvordan Microsoft Enterprise Mobility kan styrke og ivareta din bedrifts sikkerhet!

    Book en demo
    Kontakt oss på telefon 24 07 67 60