Valo | dapt.

Valo Intranet

En intuitiv intranetløsning som er med på å styrke firmaer sitt informasjonflyt inad.

Valo intranett

Valo er en moderne, intuitiv og prisvinnende løsning som vil gjøre din Office 365 -satsing komplett. Løsningen kan tilpasses til din organisasjon både med branding og språk. Med en ferdiglaget pakke av kommunikasjons-, samhandling- og produktivitetsverktøy har din organisasjon alt til rette for rask leveranse og en enkel brukeradopsjon.

Din moderne digitale arbeidsplass

Vil du ha et intranett som ser bra ut og som dine ansatte vil elske? Valo Intranett er intranettet din organisasjon trenger for smidig bedriftskommunikasjon. Løsningen er rask, kompatibel, brukervennlig, sosial og med et fantastisk design.

  • 100% kompatibel med ditt Office 365 økosystem
  • Alltid oppdatert, nye versjoner og funksjonalitet hvert kvartal
  • Sosiale applikasjoner øker engasjementet blant dine ansatte.

Valo Intranet er basert på SharePoint Modern og kombinerer ikke bare Office 365 funksjonalitet, men også Valo sine egne skybaserte verktøy på en sømløs måte. Valo fungerer som et nervesenter for det digitale arbeidsmiljøet og gir tilgang til all viktig informasjon med en enkel pålogging.

Valo intranet er din moderne digitale arbeidsplass. Samhandle som du alltid har gjort med dine favorittapplikasjoner i Office 365 spekteret som OneNote, Word, PowerPoint, Excel, OneDrive, Video, Teams og grupper – alt på ett sted.

 

Design

Du kan velge mellom tre ulike grensesnitt: Candela, Lumen og Lux. Alle disse temaene er 100% responsivt.
 

Intranett, også når du er på farten

Jobb hvor som helst, når som helst. Valo Intranet tilbyr en egen mobil-applikasjon som enkelt kan lastes ned fra App Store eller Google Play. Appen er brukervennlig, med det samme flotte designet.
 

Admin Toolpack

Administratorer og redaktører vil ha tilgang til alle verktøyene de trenger på ett sted. Med Valo sin verktøyboks har publisering og analysering av innhold aldri vært enklere.
 

Nyheter

Legg ut nyheter etter avdeling eller lokasjon. Se likes, kommentarer og skap engasjement på hver eneste post. Arbeid med målrettet innhold for ulike grupper med filtrering som for eksempel ved tittel, funksjon eller lokasjon for å se til at hver ansatt får informasjon som alltid er relevant for dem.
 

Hendelser

Valo sin event/hendelses hub samler alle kurs, begivenheter, seminarer osv på et sted. Enkelt å finne, enkelt å melde seg på. Du kan vise hendelser på en hver side og dine ansatte kan legge den aktuelle hendelsen rett i sin egen kalender.
 

Karrieremuligheter/Ledige stillinger

Se til at din interne rekruttering blir vellykket med åpne stillingsannonser. La de ansatte få full oversikt over hvilke interne stillinger dere skal fylle fremover så dere ikke går glipp av de beste søkerne – også internt.
 

FAQ

Samle de vanligste spørsmålene og svarene. De er enkle å finne og enkle og håndtere.
 

Footer

Samle viktig informasjon som organisasjonsnummer, adresser, kontaktinformasjon, lenker osv i bunnteksten så dine ansatte enkelt finner den. Footeren kan enkelt klikkes opp og ned så du slipper å skrolle for mye.
 

Spørsmål

Gjennomfør enkle undersøkelser og få raske svar fra dine ansatte.
 

Personsøk

Søk etter dine kollegaer på en rask måte og få opp deres kontaktdetaljer. Hent ut informasjonen du trenger eller klikk for å sende dem en direktemelding via Teams eller andre foretrukne applikasjoner.
 

Sosial hub

Samle innholdet i organisasjonens sosiale mediekanaler som Twitter, FaceBook, Instagram, Youtube, SlideShare osv. Enkelt å finne for ansatte, enkelt å spre innhold videre.
 

Viktige meldinger/varsling

Oppdater dine kollegaer på alt fra interne oppdateringer, driftsmeldinger, beskjeder og varsle enkelt med egen pop up på forsiden og mobilapp.
 

Teamwork

Lag maler for prosjekter, teams og produkter i tillegg til funksjonalitet for dokumenthåndtering, godkjenning av arbeidsflyter og filtrert søk. Les mer om Valo Teamwork her.

    Vil du vite mer hvordan Valo kan effektivisere og digitalisere din bedrift?

    Book en demo
    Kontakt oss på telefon 24 07 67 60